033 - 461 4001

Testimonials

Ook de afwikkeling bij de notaris verliep voorspoedig
“De woning van mijn moeder moest in de verkoop vanwege haar intrek in een verzorgingshuis. Na ongeveer zes maanden en twee keer open huis –met veel geïnteresseerden- is de bungalow verkocht. Tijdens die maanden hield Robert van Oossanen mij steeds goed op de hoogte. Dat hij altijd bereikbaar was als ik een vraag had, vind ik een belangrijke pré. Ook de afwikkeling bij de notaris verliep voorspoedig. Ik hoefde mij geen zorgen te maken, en dat was erg fijn. Ik had immers al genoeg te doen. Kortom, alles is prima geregeld!”
Verkoper bungalow Rigolettostraat, Amersfoort
Ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs
“Vanwege onze verhuizing naar Utrecht, moesten wij onze woning aan de Marconistraat verkopen. Herman Meijer heeft ons bij de verkoop terzijde gestaan, een betrouwbare makelaar die goed partij voor je kiest. Het ging uiteindelijk allemaal erg snel. Het kantoor zorgde voor een uitstekende brochure en foto’s. Op advies van Meijer hebben we snel een open huis gehouden. Dat leverde zo veel geïnteresseerden op dat ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs. Binnen één week was ons huis verkocht!”
Verkoper jaren-dertig-woning Marconistraat, Amersfoort
In één maand wel vijftien kijkers!
“In eerste instantie hebben wij twee andere makelaars gesproken om een schatting te doen van een mogelijke vraagprijs. Uiteindelijk hebben we contact opgenomen met Makelaardij Van Oossanen. Albert van de Wetering heeft voor ons de verkoop begeleid. Hij kwam met een goede schatting van de vraagprijs. Mooi is dat er gelijk veel interesse was voor onze woning; in één maand wel vijftien kijkers! Van de Wetering moest de mensen daarom wel een beetje aan het lijntje houden. Wij wisten namelijk nog niet zeker óf we wel konden verhuizen. Toen dat eenmaal duidelijk was, was de verkoop in amper drie weken geregeld.”
Verkoper 2 onder 1 kap woning, Amersfoortsestraat, Amersfoort
Niet alles aanpassen voor de verkoop
“Op aanbeveling van een vriendin hebben wij contact opgenomen met Van Oossanen. Zij vertelde mij dat Robert een betrouwbare makelaar is. Ze was overtuigd dat ik het goed met hem zou vinden. Robert van Oossanen raadde ons aan niet alles aan te passen voor de verkoop. Hij wist zeker dat kopers daar wel doorheen zouden kijken. Wat bleek? Het huis werd binnen vier maanden verkocht! Tijdens de bezichtigingen die aan de verkoop vooraf gingen, bracht hij steeds netjes verslag uit. De communicatie met het kantoor verliep bijzonder soepel.”
Verkoper bungalow Faustpad, Amersfoort
Ik las in de krant een aardig artikel over Van Oossanen
“Eigenlijk geen gunstige tijd om een woning te verkopen afgelopen voorjaar. Het was immers nog crisis. Maar goed, ik las in de krant een aardig artikel over Robert van Oossanen en besloot het kantoor te bellen voor een afspraak. Ik moet zeggen, de begeleiding verliep meer dan uitstekend. Zelfs dingen die hij niet direct hoefde te regelen werden keurig verzorgd. Je hoefde maar te bellen en hij stond voor je klaar. Al met al een prima makelaar!”
Verkoper bungalow Warande, Amersfoort
Steeds een heldere terugkoppeling van alle mijlpalen
“Een enthousiaste makelaar met een proactieve houding en erg servicegericht. Van Oossanen gaat geen uitdaging uit de weg. Je ziet gewoon dat hij van het ambachtelijke makelen houdt. Steeds ontvingen we een heldere terugkoppeling van alle mijlpalen. Tijdens het onderhandelingsproces kregen we als verkopers altijd de kans om de stappen goed en met nodige bedenktijd te overwegen. Dat gaf een indruk van oprechtheid. Hij zei ‘een professionele aanpak na te streven’. Nou, dat is gebleken!”
Verkoper Dr. J.P. Heijelaan, Amersfoort
Terug naar boven