033 - 461 4001

Over ons

Robert

Elles

Marieke

Steffannie

Hoe het begon

Toen Robert van Oossanen zijn makelaarskantoor opende in 2007 kon hij niet vermoeden dat een jaar later de huizenverkoop naar een dieptepunt zou zakken. Echter dankzij een optimistische kijk en een vakkundige aanpak hebben wij deze tijd overleefd en zijn nu alle pijlen gericht op een positieve en groeiende huizenmarkt. Het kantoor vestigde zich onderaan de Amersfoortse Berg maar is voor alle wijken van Amersfoort, het kantoor waar u uitstekend terecht kunt voor verkoop (en aankoop) van uw woning.

Bel Steffannie of Marieke

Inmiddels bestaat het kantoor naast Robert uit drie collega’s. Elles is makelaar in opleiding en Marieke en Steffannie vormen samen de binnendienst. Zij helpen u graag verder.

NVM-makelaar

Iedereen mag zich tegenwoordig makelaar noemen, maar kies voor de -goed opgeleide- makelaar van de Nederlandse vereniging van Makelaars-NVM.

Voor verkoop

Van Oossanen makelaardij is ingesteld op een degelijke verkoop van uw woning. U kunt vertrouwen op een makelaarskantoor met een uitstekende kennis van de Amersfoortse woningmarkt.

Voor aankoop

Overweegt u de aankoop van een nieuwe woning? Dan is het goed om te kunnen vertrouwen op een makelaar die helemaal aan uw kant staat. Van Oossanen makelaardij helpt u graag bij het zoeken èn kopen van uw nieuwe woning.

“ Iedere medewerker van ons kantoor gaat graag de uitdaging aan om de verkoop en/of aankoop van uw woning op een uitstekende en persoonlijke manier te realiseren.”

Wat vinden klanten?

Ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs
“Vanwege onze verhuizing naar Utrecht, moesten wij onze woning aan de Marconistraat verkopen. Het ging uiteindelijk erg snel. Het kantoor zorgde voor een uitstekende brochure en foto’s. Op advies van van Oossanen hebben we snel een open huis gehouden. Dat leverde zo veel geïnteresseerden op dat ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs. Binnen één week was ons huis verkocht!”
Verkoper jaren-dertig-woning Marconistraat, Amersfoort

Lees meer..

Terug naar boven