033 - 461 4001

Over ons

Robert

Elles

Steffannie

Hoe het begon

Toen Robert van Oossanen zijn makelaarskantoor opende in 2007 wees niets erop dat een jaar later de huizenverkoop naar een dieptepunt zou zakken. Echter dankzij een optimistische kijk en een vakkundige aanpak is deze tijd achter de rug en zijn nu alle pijlen gericht op een positieve en groeiende huizenmarkt. Het kantoor is goed bekend met àlle wijken van Amersfoort. U kunt bij van Oossanen makelaardij uitstekend terecht voor verkoop of aankoop van uw woning. Wij werken op vakkundige wijze en door middel van een duidelijke communicatie. Geen verrassingen achteraf en met beide benen op de grond.

 

Het team

Inmiddels bestaat het kantoor naast Robert van Oossanen uit Elles Steeghs-ter Huurne (makelaar-krmt) en Steffannie de Groot-Zeijderveld voor de binnendienst. Aan haar kunt u uw vragen stellen of een afspraak maken met één van de makelaars.

Netwerk

Ons kantoor is hèt uitgangspunt voor het vinden van een koper van uw woning of appartement. Wij zijn dagelijks bezig met de huizenmarkt. Wij horen het ook als er potentiële kopers rondlopen die zich richten op een bepaalde wijk of een bepaald type woning. Maar ook zoekers naar de ideale woonplek, doen er goed aan contact op te nemen met ons kantoor. Bij het zoeken en vinden van uw nieuwe woning kan van Oossanen makelaardij ook een rol spelen. Dat hoeft niet direct een woning te zijn uit ons eigen aanbod want van het collegiale aanbod zijn wij ook op de hoogte. Wij leggen graag uit hoe.

“ Iedere medewerker van ons kantoor gaat graag de uitdaging aan om de verkoop en/of aankoop van uw woning op een uitstekende en persoonlijke manier te realiseren.”

Wat vinden klanten?

Ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs
“Vanwege onze verhuizing naar Utrecht, moesten wij onze woning aan de Marconistraat verkopen. Het ging uiteindelijk erg snel. Het kantoor zorgde voor een uitstekende brochure en foto’s. Op advies van van Oossanen hebben we snel een open huis gehouden. Dat leverde zo veel geïnteresseerden op dat ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs. Binnen één week was ons huis verkocht!”
Verkoper jaren-dertig-woning Marconistraat, Amersfoort

Lees meer..

Terug naar boven