033 - 461 4001

Over ons

Robert
van Oossanen

Albert
van de Wetering

Marieke
Hoekstra

Steffannie
Zeijderveld

Hoe het begon

Toen Robert van Oossanen zijn makelaarskantoor opende in 2007 kon hij niet vermoeden dat een jaar later de huizenverkoop naar een dieptepunt zou zakken. Echter dankzij een optimistische kijk en een vakkundige aanpak is deze tijd overleeft en zijn nu alle pijlen gericht op een positieve en groeiende huizenmarkt.

Bel Steffannie van van Oossanen makelaardij

Inmiddels bestaat het kantoor uit drie NVM-makelaars, elk met ruim 25 jaar ervaring in de Amersfoortse huizenmarkt. En sinds kort is Steffannie er, onze binnendienstmedewerkster. Zij maakt maar al te graag een afspraak voor u, met één van de makelaars.

NVM-makelaar

Makelaars met kennis van zaken zijn tegenwoordig geen gemeengoed meer: iedereen mag zich makelaar noemen. Tot voor enkele jaren geleden moest elke makelaar twee jaar studie afsluiten met een examen. Pas daarna mocht je officieel worden “beëdigd”. Voor deze beëdiging is nu de “certificering” in de plaats gekomen. Makelaars moeten nog steeds het examen afleggen en gecertificeerd zijn, voordat zij NVM-makelaar mogen worden.

Voor verkoop

Van Oossanen makelaardij is voorbereid op wat komen gaat, zoals bijvoorbeeld de verkoop van ùw woning. Voor u is het fijn dat u kunt vertrouwen op de samenwerking met een betrokken makelaarskantoor met een uitstekende kennis van de Amersfoortse woningmarkt.

Voor aankoop

Overweegt u de aankoop van een nieuwe woning? Dan is het goed om te kunnen vertrouwen op een makelaar die helemaal aan uw kant staat. Van Oossanen makelaardij helpt u graag bij het zoeken èn kopen van uw nieuwe woning.

Robert van Oossanen

“Ons NVM keurmerk geeft u de garantie dat u samenwerkt met goed opgeleide makelaars, die het vak tot in de finesses beheersen. Daar zijn we best trots op.”

Wat vinden klanten?

Ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs
“Vanwege onze verhuizing naar Utrecht, moesten wij onze woning aan de Marconistraat verkopen. Het ging uiteindelijk erg snel. Het kantoor zorgde voor een uitstekende brochure en foto’s. Op advies van Meijer hebben we snel een open huis gehouden. Dat leverde zo veel geïnteresseerden op dat ons huis meer heeft opgeleverd dan de vraagprijs. Binnen één week was ons huis verkocht!”
Verkoper jaren-dertig-woning Marconistraat, Amersfoort

Lees meer testimonials

Terug naar boven