033 - 461 4001

Diensten

Verkoop

Als u uw woning gaat verkopen is het fijn om te weten dat u kunt vertrouwen op een samenwerking met een uiterst betrokken makelaarskantoor met veel kennis van zaken en met een uitstekende kennis van de Amersfoortse woningmarkt. Bij van Oossanen gaat de verkoop van uw woning verder dan het plaatsen op Funda.nl. Denk hierbij onder andere aan fotografie, advertenties, een buurtmailing, een open huis,een bouwtechnische keuring of stylingadvies.

Neem vandaag nog de proef op de som en laat ons – geheel vrijblijvend – de verkoopwaarde van uw woning bepalen!

Aankoop

Als u een woning gaat kopen is het goed om te kunnen vertrouwen op een makelaar die helemaal aan uw kant staat. Wij ondersteunen u voor 100% en onderhandelen namens u met de verkopende partij. Met kennis van zaken, onafhankelijk en uiterst betrouwbaar. Niet onbelangrijk, want er komt immers veel kijken bij de aankoop van een woning. Wij kennen elke buurt en elke straat in Amersfoort. Vooral in Amersfoort Zuid, maar ook in de binnenstad en de overige wijken van Amersfoort zijn wij meer dan thuis.

Een heldere brochure over aankoopadvisering ligt voor u klaar. Rijdt u bij ons langs? Utrechtseweg 57. De deur staat voor u open!

Taxaties

Ook de taxatie van uw woning kunnen wij verzorgen. Onze (NVM-)taxateur is hiervoor goed opgeleid én gecertificeerd. Uiteraard zijn wij ingeschreven bij de belangrijkste taxatieregisters en aangesloten bij de benodigde validatiebureau’s. Een taxatie wordt veelal binnen 72 uur bij u afgeleverd (of met spoed binnen 48 uur). Jaarlijks taxeert van Oossanen makelaardij vele woonhuizen in Amersfoort en omgeving. Zowel in opdracht van particulieren, als op verzoek van hypotheekadviseurs, banken en verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u een spoedtaxatie nodig? Bel de taxateur rechtstreeks op 06 51513373.

Terug naar boven